Wie eenmaal ons tuincentrum bezocht heeft blijft terugkomen

© Gerben Calkhoven Naast een ruim aanbod aan vaste planten en eenjarigen kunt in onze kassen gezellig snuffelen tussen de vele trendy artikelen die hier te koop zijn. Nieuw dit jaar zijn onze sfeerkamers. In de kas hebben we drie kamers ingericht die ieder hun eigen sfeer hebben. Hiermee haalt u het buitenste binnen.

In onze kas vindt u vele artikelen voor uw tuin.
Bijvoorbeeld voor gazonproblemen. Wij kunnen u niet alleen alle middelen leveren maar weten ook hoe en wanneer u ze moet toepassen! Voor vele vragen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers.

Lekker winkelen op ons overdekte plein

© Gerben Calkhoven

We zijn niet de grootste van de regio, wel zijn we een zeer compleet tuincentrum waar u een zeer compleet assortiment kunt zien en kopen. Of het nu gaat om kamerplanten, gereedschap, potten of vijverplanten U kunt onze deskundige terzake opgeleide medewerkers alles vragen en zij nemen de tijd voor een antwoord.

Onder onze kap kunt u lekker snuffelen tussen tuinkruiden, bbq's en diverse planten. Kortom voor een goed assortiment, kwaliteit en een goed advies kunt u altijd bij ons terecht.

Kamerplanten

© Gerben Calkhoven In onze kas vindt u een ruime keus aan kamerplanten. Scherp geprijsd en in topconditie. Ook vele artikelen zoals verzorgingsproducten, plantenvoeding, vazen en potten.

Sfeerkamers

© Gerben Calkhoven Om u geheel in de juiste sfeer van het moment te brengen richten wij het hele seizoen door sfeerkamers in. Hier vindt u de laatste trends gepresenteerd en kunt u een samenhangend aanbod van producten aantreffen.

Nieuwe folder verschenen

folder De nieuwe folder is uit met veel scherpe aanbiedingen en leuke tips. Wilt u de folder met de laatste aanbiedingen nog even nalezen download hem dan op deze site.

Buitenverlichting

© Gerben Calkhoven Ook voor buitenverlichting kunt u bij ons terecht!

We hebben een uitgebreid assortiment.
Sinds kort zijn we officieel dealer van Franssen Buitenverlichting.
Meer informatie is te vinden op www.franssenverlichting.nl.

Verlokkende klimplanten

© Gerben Calkhoven Onze tuin is meestal niet zo groot en we willen maximaal leefruimte, maar ook groen. Dan is er maar iin oplossing: de hoogte in! Tegen schuttingen, palen, pergola's, draad en gaas, betonijzer en latwerken, over schuurtjes en muren: laat maar klimmen. En mooi dat dat kan zijn! Rijke bloei, geur en groenblijvers. Het is er allemaal. In ongelooflijke variatie. Gerben Calkhoven heeft niet alleen de planten maar ook de ideen. Wilt u meer over dit onderwerp weten klik dan even door.

Uw terras de hele zomer onkruidvrij !!!!!

Snel een algvrij terras met Dimanin zonder te schrobben! Met Dimanin van Bayer is uw terras de hele zomer onkruidvrij.
Vraag eerst onze medewerkers naar de toepassingsmogelijkheden.
U zult verbaasd staan van de werking!